Deréknyújtó pad alkalmazása
 
Megvásárolható pad
A gravitációs pad lehetővé teszi a biztonságos fejjel lefelé lógást.
A gravitációt kihasználva nyúlnak az izmok, a gerinc struktúrája megfelelő állapotba kerül,
csigolyák közötti távolság normalizálódik ezáltal megszűnnek a fájdalmak!
 
Javallatok:
Hát és deréktájéki fájdalmak csökkentésére, megszüntetésére
Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
Gerincműtét utáni rehabilitációra
Gerincferdülés kezelésére
Gerinc és a hátizomzat nyújtásra
Kopások és degeneratív elváltozások kezelésére
Agyi ereket és vérkeringés karbantartására, javítása
Visszeres panaszok enyhítése
Segít megszüntetni a kisizületek félficamait
Korai öregedés elkerülésére, a szervezett fitten tartására
Aktív sportolóknak izomnyújtásra
Minőségi relaxációhoz, pihenéshez
 
 
Ingyenes kipróbálási lehetőség!
Szeretné kipróbálni a gravitációs padot? 
Sok jót hallott róla de nem tudja önnél működik-e ? 
Megnézné, kipróbálná mielőtt megvásárolná? 
Most kötelezettségek nélkül kipróbálhatja rendelőnkben, megrendelheti a sajátját ! 
 
3x10 perces ingyenes ajándék kipróbálási lehetőséget biztosítunk az ön számára , hogy felfüggessze hát és derék fájdalmait! 
 
Bónusz ajándékban elengedjük a szállítás költségeit! 
Éljen a lehetőséggel!
 
A gerincnyújtó padok egészségpénztári finanszírozással is megvásárolhatók! : ) 
 
Információ: 30 241 57 57 
 
Eladó gravitációs padok:
 
Megvásárolható gravitációs padok otthoni használatra
 
Gravitációs pad
Fájdalmak nélkül bármely életkorban! 
 
Függessze fel hát, derék- és gerinc fájdalmait, ne mérgezze magát a fájdalom csillapítókkal, ha van más megoldás! 
 
A gravitáció adta előnyöket kihasználva a test függesztésére alapozott technológia használata egyszerű, hatása maradandó. 
 
A gravitációs gerincnyújtó pad lehetővé teszi a test biztonságos lógását, ezzel természetes segítséget adnak a gerinc nyújtásában és a fájdalom csillapításban. Ez számos egészségügyi előnyt eredményez: 
 
Természetes módon enyhíti a hát és derékfájást, rendszeres használatával elkerülhető a porckorongsérv műtét, lumbális idegbecsípődések, növeli a vér- keringést, csökkenti a stressz okozta feszültséget a testben stb…. 
 
Használata egyszerű, fokozatos hozzászoktatással kezdetben 3-5 perc amit 10-15 percig növelünk. 
 
Javallatok
Hát és deréktájéki fájdalmak csökkentésére, megszüntetésére 
Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére 
Gerincműtét utáni rehabilitációra 
Gerincferdülés kezelésére 
Gerinc és a hátizomzat nyújtásra 
Kopások és degeneratív elváltozások kezelésére 
Agyi ereket és vérkeringés karbantartására, javítása 
Visszeres panaszok enyhítése 
Segít megszüntetni a kisizületek félficamait 
Korai öregedés elkerülésére, a szervezett fitten tartására 
Aktív sportolóknak izomnyújtásra 
Minőségi relaxációhoz, pihenéshez 
 
Gravitációs padok otthoni alkalmazásra
Gondoskodjon hosszú távon saját és családja egészségéről! 
 
KiroMed Praktik
 
Pad1Összecsukható,könnyen mobilizálható, praktikus gerinc- nyújtó pad, jó megoldás ha kis helyen kell elférni!. Az egész család részére és sportolók számára is ideális eszköz a fittség és az egészség megtartásában. Ez az állvány ideális a gerinc nyújtására, hátfájdalmak megszüntetésére a pihenés, relaxáció hatékony eszköze. Rendszeres használata megelőzi a gerinc- problémák kialakulását, nyújtja és lazítja a hátizmokat. A fordított testhelyzetnél fogva pihenteti a szívet és a keringési rendszert. 
 
 
 
 
 
Ára: 36.000 forint + szállítás 
Szállítási költséget most ajándélkban Önnek adjuk , ha megrendeli még ebben az évben! 
 
Részletfizetés: 1x 25.000 forint - 2x10.000 forint 
Gyártó cég által megelőlegezett, kezes és kamat nélküli hitel! 
 
 
KiroMed Praktik Delux: 
 
Pad2A KiroMED Praktik Delux az alap modellünk fejlesztett változata. Az összecsukható gerincnyújtó padok között prémium kategóriát képvisel. Igényesebb vevőink részére komfortosabbá és biztonságosabbá, teherbíróbbá tettük. Fix háttámlája biztosítja a gerinc megfelelő alátámasztását a fekvő felületen az általánostól vastagabb szivacsréteg garantálja azt, hogy 10-15 perces kezelések ne váljanak kényelmetlenné. Fejtámlája a Delux modellnek állítható magasságú, amely a fej kényelmes helyzetét biztosítja a kezelés időtartama alatt, hisz fontos az eredményes kezelés érdekében, mert a kényelmetlen érzés izomösszehúzódásokat okoz, mely rontja a kezelés hatékonyságát. Racsnis lábbefogó szerkezete biztonsági furattal van ellátva, a boka megfelelő tartása érdekében. Ennél a gravitációs gerincnyújtó padnál véletlenül sem történhet meg, hogy a lábbefogó meghibásodása miatt valaki kicsúszik és fejre esik. Megerősített vázszerkezete garantálja, a nagyobb testtömeg biztonságos függesztését. Teherbírása max. 136 kg. Folyamatos használatban 110 kg testsúlyig ajánljuk. 
 
 
 
Ára: 45.000 forint + szállítás 
Szállítási költséget most Önnek adjuk ajándékba, ha rendelését leadja ebben az évben! 
Részletfizetés: 
Gyártó cég által megelőlegezett, kezes és kamat nélküli hitel! 
 
 
KiroMed Fitt: 
 
Pad3A gerincoszlopot és a tartóizomzatot lazítja, nyújtja. Mechanikus szerkezet, melyet a teljes függőleges helyzetig lehet kézzel irányítani, így alkalmas arra is, hogy a nyaki csigolyákat tökéletesen kilazítsa.Nagy teherbírású, stabil, kényelmes , sok extrával felszerelve ! 
 
Emellett az egész család számára valamint sportolók részére is ideális eszköz fitness célokra, valamint az egész gerincoszlop és a tartóizomzat nyújtására, relaxálásra. Mozgásszervi betegségek megelőzésére, kialakult betegségek kezelésére. 
 
 
 
Ára: 50.000 forint + szállítás 
Szállítási költséget most Önnek adjuk ajándékba, ha rendelését leadja ebben az évben! 
Részletfizetés: 1x 35.000forint - 3x 10.000 forint 
Gyártó cég által megelőlegezett, kezes és kamat nélküli hitel! 
 
 
 
KiroMed Fitt Lux: 
 
Pad4A KiroMED Fitt Lux gravitációs gerincnyújtó pad azoknak az igényesebb vásárlóknak lett kifejlesztve, akiknek szempont az extra erős vázszerkezet, nagy terhelhetőség, biztonságos nyújtás, magas komfortérzet. A mechanikus padok között a legfejlettebb gerincnyújtó pad.  
 
A legerősebb acélvázas szerkezetű padunk, mely könnyedén viseli a nagy súlyú és folyamatos terhelést, ezért előszeretettel használják szakemberek is. 90 kg fölötti testsúlyt is könnyedén viseli. Rendszeres terhelés alkalmával is megbízhatóan működik, alkalmas az egész család gerinckezelésére.  
 
Forgó alkatrészei nem kopnak el, erős görgőcsapágy biztosítja a minőségi működést, könnyed átfordulást és már kis erőkifejtéssel visszabillenthető a kiinduló pozicióba. Fekvőfelülete vastagabb szivaccsal fedett, ezért nem válik kényelmetlenné a használat közben. 
 
 
 
Fontos, hogy kezelés közben minden izmunkat el tudjuk lazítani, mert csak így képes nyúlni a gerinc. Ha kényelmetlen a fekvőfelület, főleg a nagyobb testsúly esetén nem lehet 10-20 percet ellazulva feküdni. Fejtámlája állítható, ami a gerincoszlop kényelmes és megfelelő alátámasztását biztosítja a nyújtás ideje alatt. 
 
Könnyedén elérhető kapaszkodója biztonságos visszatérést tesz lehetővé, nincs kapkodás, bizonytalanság érzés.  
 
Lábbefogó szerkezete a saroknál, a láb ívéhez igazodó kengyellel, míg elöl a lábfejhez simuló keményszivaccsal rögzít. Ez a legkényelmesebb és legstabilabb módja a láb rögzítésének.  
 
Hosszított a befogószerkezet rögzítő karja, így a nehezen mozgók és enyha túlsúlyosak is kényelmesen tudják a lábat rögzíteni ill. a befogást oldani. A maximális biztonságot a retesz garantálja, így még véletlenül sem fordulhat elő, hogy a lábbefogó meghibásodása miatt valaki kicsúszik és fejre esik. 
 
Be lehet előre állítani a kívánt dőlésszöget, ami azért fontos, mert az aktuális egészségi állapotának megfelelően tudja kiválasztani a kívánt szöget, és nem fordulhat elő, hogy túlforduljon és a hirtelen megnövekvő húzóerő kárt tegyen a gerincében, izületeiben. Rendszeres használata segítséget nyújthat többek között a gerincsérv műtét nélküli és műtét utáni kezelésére, a deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére, a kopásos és degeneratív elváltozások kezelésére.  
 
Ára: 65.000 forint + szállítás 
Szállítási költséget most Önnek adjuk ajándékba, ha rendelését leadja ebben az évben! 
Részletfizetés: 
Gyártó cég által megelőlegezett, kezes és kamat nélküli hitel! 
 
KiroMedProf: 
 
Pad5Professzionális készülék azoknak, akik nehezebben mozognak, gyengébb fizikai állapotban vannak, nagyobb fájdalmaikkal állandósult gerincproblémával, gerincsérvvel küzdenek. A térdben hajlított pozíció kíméli a térd- és boka ízületeket. Tökéletesen és finoman nyújtja a gerincet. Elektromos vezérlésű, a dőlésszög fokozatosan állítható és megtartható a fel- és le irányokban, önállóan, segítség nélkül, egyszerűen kezelhető. 
 
 
 
Ára: 230.000 forint + szállítás 
Előfinanszírozással az ára: 193.750 forint +szállítás 
Ön előre kifizeti a rendelt terméket, a szállítás 1-3 hónapon belül történik.
Türelméért kedvezményes árat biztosítunk! 
 
Részletfizetés: 1x 110.000 forint - 4x 30.000 forint 
Gyártó cég által megelőlegezett, kezes és kamat nélküli hitel! 
 
 
Ék alakú ülőpárna: 
 
PárnaA felfújható ék alakú ülőpárna formájának köszönhetően természetes módon támasztja a hátat, érdes, rücskös felülete pedig kellemes masszírozó hatást biztosít. Az ékforma és a döntött szög segít helyes testtartás felvételében, mivel a medencét előre tolja, így az egyoldalú terhelés megszüntetésével kíméli a gerincet és a porckorongokat. Kényelmes ülést biztosít, a testsúly egyenletesen oszlik el a párnán. 
 
Elsősorban azoknak ajánljom, akik ülő munkát végeznek, munkahelyre, iskolába és otthonra egyaránt kiváló eszköz a helyes és egyenes testhelyzet fenntartása érdekében, a porckorong sérv kialakulásásnak megelőzésére ! 
 
Az ék alakú párna mérete: 35 cm x35 cm 
Ár: 7600 Ft + szállítás
 
masszazsnekedgravitacios pad EmS51326745781
 
Információ - Rendelés: 06 30 241 57 57